Mahedamaitseline sealihašašlõkk õunasiidriäädikaga

Mahedamaitseline sealihašašlõkk õunasiidriäädikaga

Mahedamaitseline sealihašašlõkk Wösel õunasiidriäädikaga

Sealihašašlõkk käib ikka iga suvise grilli juurde. Siin jagame ühe mõnusa mahedamaitselise sealihašašlõki retsepti, mis on valmistatud meie oma õunasiidriäädikaga.

Sealihašašlõkk valmib järgnevast:
  • 2 kg sealiha
  • 200 ml Wösel õunasiidriäädikat
  • 75 ml õli
  • 100 ml gaseeritud vett
  • 2 spl mett
  • 4 sibulat
  • 5 küüslauguküünt
  • 3 spl meresoola
  • Ohtralt värskelt jahvatatud pipart
Toimeta nii:

Tükelda sealiha ja aseta suurde kaussi, lisa Wösel õunasiidriäädikas, õli, gaseeritud vesi ning mesi. Masseeri lihatükke vedelikus, lisa jämedalt tükeldatud sibularattad, pressitud küüslauk, sool ning pipar. Tõsta marinaad koos lihaga jahedasse ja lase marineerida minimaalselt 4 tundi. Pane liha vardasse ja grilli kuumadel sütel. Serveeri värske koorega keedetud kartuli ning toorsalatiga.

Head isu!

Ostukorv
Scroll to Top