Road Archives - Wösel

Road

Kauaküpsenud ahjulammas

Kauaküpsenud ahjulammas

Ikka ja jälle, kui aeg on lambalihast midagi valmistada, olen dilemma ees. Kuidas? Mis temperatuuril? Kas ikka piisavalt maitseaineid? Ka seekord vaevasid mind samad küsimused. Aga… sel korral kukkus liha eriti hästi välja. Varu aega, sest lammas võiks ahjus olla vähemalt 3 tundi. Siin on a’la Wöseli kauaküpsenud ahjulammas. Kauaküpsenud ahjulammas vajab: 1,2 kg lambaliha […]

Kauaküpsenud ahjulammas Read More »

Ahjus küpsetatud porgandid õunasiidriäädika- ja meeglasuuriga

Ahjus küpsetatud porgandid õunasiidriäädika- ja meeglasuuriga

See ei ole ilmselt uudiseks, et tänu porgandis sisalduvate vitamiinidele, mineraalidele ja antioksüdantidele peetakse seda supertoiduks, kuid kas teadsid, et toorest porgandit süües suudab meie keha väidetavalt omastada ainult 10% porgandis leiduvast karoteenist (antioksüdant), samas kui lisada porgandiroogadele rasva, tõuseb karoteeni omastatavus lausa 85-90%ni. Selles retseptis kasutasime rasvaks oliivõli. Kui sul seda just käepärast pole,

Ahjus küpsetatud porgandid õunasiidriäädika- ja meeglasuuriga Read More »

Mahedamaitseline sealihašašlõkk Wösel õunasiidriäädikaga

Mahedamaitseline sealihašašlõkk õunasiidriäädikaga

Sealihašašlõkk käib ikka iga suvise grilli juurde. Siin jagame ühe mõnusa mahedamaitselise sealihašašlõki retsepti, mis on valmistatud meie oma õunasiidriäädikaga. Sealihašašlõkk valmib järgnevast: 2 kg sealiha 200 ml Wösel õunasiidriäädikat 75 ml õli 100 ml gaseeritud vett 2 spl mett 4 sibulat 5 küüslauguküünt 3 spl meresoola Ohtralt värskelt jahvatatud pipart Toimeta nii: Tükelda sealiha

Mahedamaitseline sealihašašlõkk õunasiidriäädikaga Read More »

Ostukorv
Scroll to Top