Ülimaitsev ning kasulikke aineid täis naadipesto valmib kiirelt!
Naadipesto valmistamiseks vajad:
- 5 peotäit noori naadilehti
- 4 spl seedermänniseemneid
- 3-4 spl riivitud parmesani juustu (sobib ka muu kõva juust)
- 3 spl oliivõli
- 3 spl Wösel õunasiidriäädikat (sobib ka meega äädikas)
- 1 tk küüslauguküüs
- soola
Pane naadilehed sõelale ja loputa voolava vee all, pigista üleliigne vedelik välja. Tõsta kõik komponendid purustajasse ja purusta koostisosad sobiva tekstuuri saamiseni. Mina panin koostisosad kõik koos purustajasse, kuid võid esialgu purustada koostisosad ilma õli ja äädikata, nii saad mugavalt valmistada omale just nii vedela pesto, kui sulle meeldib. Sobib tippimiseks, leivale määrimiseks, pastaroogadele jne.