Wösel ingveri-mee-sidruni Shrub on suurepärane joogipõhi, mis sobib hästi nii värskendava ja energiat andva alkoholivaba kui ka kraadiga kokteili valmistamiseks. Samuti on Shrubist meeldiv valmistada soojendav tee või võtta lihtsalt lahjendamata kujul shotina.
Shrub on valmistatud ingveri- ja sidrunitoormahlast, meest (ei ole lisatud muid suhkruid), õunasiidriäädikast ning rosmariinist. Toode on kuumutamata, seetõttu säilivad seal vajalikud vitamiinid, mineraalid ja antioksüdandid.
Ecomari ebaküdoonia kinkepakendis, mille esikülge ehib ehtne ebaküdoonia õitsev taim ning siseküljel on toodud välja huvitavat infot ebaküdoonia kohta. Ebaküdoonia on aeglaselt kuivatatud, lisatud veidi suhkrut, et liigset hapusust pehmendada. Õrn koostis, pehme tekstuur, aromaatne ja maitsekas. Sobib juustude juurde ja snäkilauale. Aeglane kuivatus kuni 40 C jätab vilja pehmeks ning mahlaseks ja säilitab maksimaalse toiteväärtuse.
Treppoja Sahvri põldmari, õun, ingver ja vürtsid – oivaline kooslus! Sügav, intensiivne, pehme ja kreemine! Kõige paremini passib toorjuustuga valmistatud roogade ja kookide kõrvale, nii valmistamise järgus kui lõpptulemusel. Maitseb hästi ka pardifileel ja suupistete kõrval.
Andre Farmi juust Andre Capo on 3 kuud laagerdunud lõhna- ja maitsepomm. Seda peab ise nuusutama ja maitsma. Ja seda teeb vaid väike bakter. Mis maitset leiate? Ette öeldes on tunda peekoni ja seakõrne maitset.
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.