Mis on heinategijajook Switchel? 12. juuli 2022 - Wösel

Mis on heinategijajook Switchel?

Heinategijajook Switchel Katrini käes

Switcheli näol on tegemist Eestis esimese omataolise joogiga, samas ei ole Switchel kindlasti uus tundmatu leiutis, vaid nagu meie Shrubidki taasavastatud väärtjook. Tagasiside on senini olnud positiivne ning Switchelist on saanud ka meie tiimi lemmik. Ja nüüd on meie valikus lausa 4 erinevat maitset! Asume siis asja kallale, mis see Switchel ikkagi päriselt on ja miks selline nimi?

Traditsiooniline Switchel ehk Haymaker’s Punch ehk heinategija jook on pika ajalooga magushapu-vürtsikas rüübe, mille juured ulatuvad 17. sajandi koloniaalajastu Ameerikasse. Jook oli populaarne suvejook farmerite ja põllutööliste seas, andes jõudu, taastades kehas vedeliku- ning toitainete varud.

Heinategijajook ehk…

Switchel, mida võib kirjapildis näha ka kui switzelswizzleswitchy või ingverivesi on oma olemuselt jook, mis on valmistatud kerge naturaalse äädikaga segatud veest ja on sageli maitsestatud ingveriga.

Switcheleid pakume kahes erinevas suuruses: kaks maitset on kaunis 750 ml klaaspudelis, kolm maitset mugavas 250 ml alumiiniumpurgis. Wöseli astelpaju-vaarika-ingveri Switchel sisaldab nagu nimigi reedab astelpaju-, vaarika- ja ingverimahla, lisaks sidrunimahla, tilgake Wöseli õunasiidriäädikat ning magusa maitse annab tootele mahe agaavisiirup. Passioni-muraka Switcheli päikeseliselt korrakas värvus ning mahedad passionimaitsed sobivad igale peolauale. Mõlemad Switchelid on pakendatud kaunisse pudelisse ning sobivad ideaalselt alkoholivabaks peojoogiks ja miks mitte peale rasket tööpäeva end kosutava joogiga premeerida, traditsiooniliselt ongi ju Switchel tööliste jook. Ajad muutuvad, moodsal ajal kulub Switchel marjaks ära ka kontoritöötajatel. Ja ideaalselt mahuvadki töökotti just 250 ml purgid:

  • Passioni-muraka Switchel on kauni disainiga ning suurepärase maitsega kihisev purgijook, mis sobib kui valatult alkoholivabaks värskendavaks kosutuseks. Efektne purgidisain ning joogi päikseline korrane värvus löövad iga silma särama!
  • Rabarberi-vaarika Switchel on laste lemmik! Õrnroosa värvusega mullijook üllatab suviselt särtsaka rabarberi maitsega, lõpetuseks on tunda kergeid vaarika magusaid noote. Karastav värskendus igasse päeva!
  • Põldmarja-ebaküdoonia Switcheli särtsakaspunase värvusega mullijook üllatab kergelt kuiva ebaküdoonia maitsega, lõpetuseks on tunda kergeid põldmarja hapukaid noote.
Heinategijajook Switchelid

Kas lastele meeldib Switchel, tasub proovida. Tooted on kaunite erksate värvitoonidega. Parim on toode jahutatult ja mõni jääkuubik lisaks teeb joogi veelgi nauditavamaks.

Switcheli toitumisavast teavet saad näha meie e-poest. Heinategijajook ootab kutsub avastama julgeid maitseelamusi!

Ostukorv
Scroll to Top