Õunasiidriäädikas on täis inimestele kasulikke omadusi. Wösel õunaäädikaid tasub veel eriti tarvitada. Mis siis selles nii erilist on?
1. Wöseli äädikad on filtreerimata
See tähendab seda, et õunamahlas sisalduv pektiin ehk kiudaine on äädikasse alles jäänud. Kiudained tagavad korras seedimise.
2. Wösel äädikad on pastöriseerimata
See tähendab seda, et Wösel äädikas on elus toode ning temas sisalduv äädikhappebakter ehk äädikaema ei ole kuumtöötlemisel tapetud.
3. Wösel äädikad sisaldavad äädikaema
See tähendab seda, et Wösel käsitööäädikad on kõrge kvaliteediga elustooted, just sellised õunaäädikad, millest inimkond tervisele kasulike omaduste tõttu juba aastatuhandeid lugu on pidanud. Äädika “ema” on pudeli põhjas olev klimbitaoline mass, seda ei tasu peljata. Äädika ema olemasolu näitab toote elujõulisust.
4. Wöseli klassikalisse õunasiidriäädikatesse ei ole lisatud suhkrut ega muid magustajaid
Klassikalise õunasiidriäädika happesisaldus on saadud õunamahlas looduslikult esinevate suhkrute kääritamisel, sellesse ei ole lisatud suhkruid ega mett, mis muudaks toote maitset ja happesuse protsenti.
Näiteks Wöseli meega õunasiidriäädikasse on lisatud pisut mett. Mesi ei muuda toodet magusamaks, vaid tõstab pisut happeprotsenti ja annab tootele kerge lillelise kõrvalmaitse ning meeldiva lõhna.
5. Wöseli äädikate valmistamiseks pressitud õunamahl on põhjamaine ning kvaliteetne
Wösel äädikad on valmistatud 100% saaremaisest õunast.
6. Wösel käsitööäädikad maitsevad ülihästi
Wöseli õunasiidriäädikad sobivad ideaalselt tervisejookidesse, kokteilipikendajana ning erinevatesse maitsvatesse toitudesse ning marinaadidesse, mille retseptid leiad ka siit kodulehelt.
7. Wösel õunaäädikaid on valmistatud 100% käsitööna
Wöseli äädikameistrid garanteerivad äädika kõrge kvaliteedi, kuna iga tünnitäis on saanud erilise hoole ja tähelepanu.
Õunasiidriäädikale omistatavatest kasulikest omadustes võid lugeda rohkem siit: