Meie üks kõige populaarsemaid müügiartikleid on ühtlasi ka kõige rohkem segadust tekitav toode. Mis on Shrub? Mida sellest teha saab? Milleks seda kasutatakse? Järgnevalt räägimegi natuke Shrubidest.
Shrub on pika ajalooga jook, mille juured ulatuvad Lähis-Itta. Alguses võeti shrub kasutusele vajadusest säilitada värskeid vilju. Esmapilgul kentsakas nimi tuleb araabiakeelsest sõnast “sharab” – juua, joogiks. Ajaga sai shrubist armastatud joogipõhi, mis oli eriti populaarne Ameerika koloniaalajastul.
Shubile saab peale ehitada kas alkohoolse või mittealkohoolse märjukese. Shrubid sobivad hästi näiteks värskendava ja energiat andva alkoholivaba joogi valmistamiseks, kuid ka kraadiga kokteilide valmistajad on leidnud Shrubiga oma niši. Soojema joogi nautijad saavad Shrubist valmistada soojendava tee. Ja loomulikult, kes tahab korralikku tervisesüsti, siis üks väike lonks päevas hoiab väga edukalt arsti eemale!
Mõned retseptid, kuidas Shrubi kasutada (retseptid leiate ka pudelilt):
🍹 | Ergutav karastusjook: * 50 ml Wösel Shrubi * jääd * 250 ml vett (mulliga või mullita) | 🍸 | Kraadiga rüübe: * 60 ml Wösel Shrubi * 40 ml Gini * jääd * 250 ml mullivett | ☕ | Soojendav tee: * 40 ml Wösel Shrubi *250 ml sooja vett |

Sortimendis on meil neli erinevat maitset:
- Mustsõstra-piparmündi Shrubis sisalduv sidrun on suurepärane C-vitamiini allikas ning piparmünt on soolestikule rahustava toimega.
- Astelpaju-vaarika Shrub sisaldab rohkelt erinevaid vitamiine, eeterlikke õlisid ning antioksüdante.
- Ingveri-mee-sidruni Shrubis sisalduvale ingverile omistatakse bakterite ja seente vastast toimet.
- Virgin Mojito Shrubis sisalduv õunasiidriäädikas on antiseptiliste omadustega, piparmünt rahustab.
Kõik huvilised leiavad täpselt oma maitsete jaoks midagi! Lisaks on Shrubid ka kuumtöötlemata, seega säilivad seal kõik vitamiinid, mineraalid ja antioksüdantid.
LEIA SHRUBID MEIE E-POEST: https://wosel.ee/tooted/shrub/